سن فایل (snfile.com)

معرفی انواع مقالات،تحقیقات،پروژه ها ،پایان امه ها،نقشه های اتوکد،انواع پاورپونت و پروپوزال.....

سن فایل (snfile.com)

معرفی انواع مقالات،تحقیقات،پروژه ها ،پایان امه ها،نقشه های اتوکد،انواع پاورپونت و پروپوزال.....

سن فایل (snfile.com)

در این بلاگ سعی شده است با معرفی انواع مقالات،تحقیقات،پروژه ها،پایان نامه ها،نقشه های اتوکد،طرح تفصیلی،طرح جامع و سایر مطالب علمی راهی در جهت ارتقا سطح علمی دانش پژوهان داشته باشد

طبقه بندی موضوعی
بایگانی





Related image

 

شرح مختصر:

در این پست تحقیقی کامل و جامع پیرامون کژکاریهای جنسی در زنان و درمان آن ها در قالب فایل ورد-قابل ویرایش شامل ۷۴ صفحه تهیه و تدوین گردیده است.

گوشه ای از مطلب:

مقدمه

اختلال های جنسی در سابق، تقریبا به طور کامل، ناشی از تجارب اولیه دوران کودکی، مخصوصا نا بهنجاری های مربوط به رفتار جنسی در دوران کودکی و روابط کودک با والدین تصور می شدند. درمان روانکاوی فردی، به عنوان درمان انتخابی تلقی می شد و هدف آن فراهم آوردن بصیرت در مورد تعارض های ناخود آگاه بود. در اواخر دهه ۱۹۵۰ و در طی دهه های ۱۹۶۰، رویکرد رفتاردرمانی، مخصوصا حساسیت زدایی منظم برای درمان برخی اشکالات جنسی معرفی شدند. این رویکرد ها از منطق درمان بسیار متفاوتی در مقایسه با روانکاوی برخوردار بودند: یعنی این که اکثر مسایل جنسی اکتسابی هستند؛ اکتساب آن ها به شیوه های قابل تبیین توسط رویکرد یادگیری صورت می گیرد و بنابر این می توان آن ها را با استفاده از روش های درمانی مبتنی بر اصول یادگیری تغییر داد. (قاسم زاده ۱۳۸۱، ص ۱۷۴)

پس از کارهای پیشگامانه مسترز و جانسون در اوایل دهه ۱۹۷۰ اشتیاق شدید علمی نسبت به سبب شناسی و درمان اختلالات جنسی در زنان بوجود آمد.این دو کتابی تحت عنوان نارسایی جنسی در انسان منتشر کردند که تغییرات عظیمی در درمان اختلالات جنسی به وجود آورد. در این کتاب رویکرد جدید و منظمی توضیح داده شده بود که بعدا به عنوان درمان جنسی نامیده شد و اساس اولیه درمان اختلالات جنسی را پدید آورد. این هیجان زود هنگام در اواخر ۱۹۸۰ و اوایل ۱۹۹۰ متوقف شد. پس از ارایه داروی سیلدنافیل برای درمان اختلال نعوظی، موج دومی از اشتیاق علمی در مورد اختلال عملکرد جنسی زنان بوجود آمد که باعث پیشرفتهایی در درمان شد.(ناتان ۱۹۸۶،بهنقلازلیواین ۲۰۰۳،ص ۹۳)

مسئله جنسی معمولا یک مشکل عمیق در روابط انسانی است که شامل درد و رنج روحی و عاطفی و اضطراب است. به علت این پریشانی عمیق روانشناختی، اختلالات جنسی بر طبق نظر APADSM,و ICD به عنوان اختلالات روانشناختی طبقه بندی شده است.این اختلالات، یکی از فراوان ترین مشکلات گزارش شده در روابط بین زوجین بوده و به همین علت اهمیت زیادی در روانشناسی و روانپزشکی بالینی دارد (متز، ۲۰۰۵)

البته برخی از صاحب نظران اعتقاد دارند که علت فراوانی مشکلات جنسی و رجوع زوجین به کلینیک های بالینی ناشی از اطلاع رسانی های گسترده در مورد مسایل جنسی است و این موضوع باعث افزایش دانش مردم در این مسایل است که ممکن است سبب شده باشد افراد بدون در نظر گرفتن تفاوت های فردی در زمینه مسایل جنسی، ایده آل هایی برای خود تعیین کرده باشند و نرسیدن به این ایده آل ها را به عنوان اختلال جنسی در نظر بگیرند. (استفان. لیواین ، ۲۰۰۴، ص ۹۷)

در این نوشتار مرور کلی بر اختلال های کارکردی جنسی زنان خواهیم داشت و عوامل سبب ساز، تشخیص ها و درمان آن ها را مرور خواهیم کرد.

 کژکاریهای جنسی در زنان و درمان آن ها

دکتر ویلیام مسترز و ویرجینیا جانسون


دانلود کتاب مسترز و جانسون


درمان آنورگاسمی زنان


درمان دیر ارگاسمی زنان


عوارض ارضا نشدن در زنان


علت ارضا نشدن زنان هنگام دخول


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی